Olimpijski ReUnion:  Kuhamo z olimpijci - okusi Brazilije 

Datum: Sreda, 30., in četrtek, 31. marec 2016, ob 19.00
Lokacija: Lounge bar, Grand hotel Union Business
Objavljeno
10. marec 2016 10.29

V sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije in veleposlaništvom Brazilije v Ljubljani v Grand hotelu Union organiziramo linijo olimpijskih dogodkov različnih konceptov, na katerih povezujemo slovenske športnike z navijači, predstavljamo olimpijske predpriprave in aktualno dogajanje v Riu ter gradimo most med destinacijama - Slovenijo in Brazilijo.

Grand hotel Union je tako postal uradni družabni prostor za navijače, partnerje in prijatelje letošnjih poletnih olimpijskih iger. Med dogodki, zbranimi pod imenom Olimpijski ReUnion, so lahko gostje na otvoritvenem koncertu v Kavarni Union uživali v brazilskih ritmih in se udeležili plesa v maskah v Unionski dvorani. V bližnji prihodnosti nas čakajo še raznovrstna potopisna predavanja, športni kavarniški klepeti in poletni kulinarično-glasbeni festival.


Naslednja v nizu olimpijsko obarvanih dogodkov bo kuharska akademija s priznano brazilsko šefinjo in slovenskimi olimpijci. Brazilijo in Slovenijo bosta s kulinaričnimi presežki povezala brazilska mojstrica Silvia Dos Santos ter šef kuhinje Unionskega vrta in Lounge bara Gašper Habajec. Za ščepec olimpijskega okusa bo v sredo, 30. marca, poskrbela kajakašica na divjih vodah Eva Terčelj, v četrtek, 31. marca, pa se bo pisani kuharski ekipi pridružil kanuist Benjamin Savšek.

 

 

 

Priprava slastnih jedi se bo v kuhinji začela ob 16.30, ob 19. uri pa bosta na sporedu večerja in prijetno druženje v Lounge baru Grand hotela Union Business, kamor ste lepo vabljeni.


Z rezervacijo mize, na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., boste imeli možnost postati del edinstvene kulinarične zgodbe, ki jo bo za vas s skupnimi močmi pripravila vrhunska kuharsko-športna ekipa. Ne zgodi se namreč vsak dan, da vam izvrstno večerjo izpod rok brazilsko-slovenskih mojstrov postreže olimpijec, kajne?

 

V okviru nagradne igre, ki je potekala na Facebookovi strani Grand hotela Union, smo izžrebali dva nagrajenca, ki bosta na dogodku pomagala pri kuhanju ter deset nagrajencev, ki bodo na dogodku okušali jedi. 

 

Dogodka bosta 30. in 31. marca. Priprava jedi se bo v kuhinji začela ob 16.30, ob 19. uri pa bosta sledila večerja in prijetno druženje.

Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani Grand Hotela Union.