Oglasno sporočilo
Prihaja nova številka priloge Rekord                
pet, 18.03.2016, 00:00

Bralce Dela in Slovenskih novic bo v četrtek, 24. marca, pričakala nova številka priloge Rekord.

Planica se konča z Rekordom!

Bralci športne mesečne priloge Dela in Slovenskih novic bodo v četrtek, 24. marca, potegnili črto pod izjemno skakalno zimo, v kateri je Peter Prevc postavljal nove mejnike slovenskega in svetovnega športa. V pogovoru za Rekord je razkril, kako jo je doživljal, kako si bo od nje opomogel in kako nas bo z vrhunskimi dosežki razvajal tudi v prihodnje.

Ob tem boste lahko v besedi in sliki podoživeli vse najzanimivejše trenutke neponovljive sezone, ki se te dni končuje z največjim slovenskim športnim praznikom. Zdaj v Planici častimo Petra Prevca, nekoč smo Primoža Peterko, ki nam je zaupal, kako se znajde v svojem "drugem življenju", odkar je skakalne smuči postavil v kot.

Bralci Rekorda bodo lahko tudi pogledali v zakulisje nastajanja dokumentarnega filma o novi Planici, izvedeli, kaj ščiti glave slovenskih orlov in kaj o izjemnih Prevčevih dosežkih pravijo drugi slovenski športni asi.


Na svoj račun bodo v Rekordu prišli tudi tisti, ki niso zapisani le smučarskim skokom. Izvedeli bodo, koliko denarja se vrti v nogometnih prijateljskih tekmah, kakšno je politično ozadje dopinškega primera Marije Šarapove in kako se na paraolimpijske igre pripravlja slovenski plavalec Darko Đurić.

 

uredništvo Dela

Prijavi sovražni govor