Prihaja novi Rekord

Bralce Dela in Slovenskih novic bo v četrtek, 28. januarja, pričakala nova številka priloge Rekord.

Objavljeno
20. januar 2016 14.37

Slovenski smučarski navijači bodo na Zlati lisici resda pogrešali svojo največjo ljubljenko Tino Maze, a na veleslalomu se bodo vseeno nadejali uvrstitve na oder za zmagovalke, če že ne zmage. Ravno ob pravem času je zablestela Ana Drev, 30-letna smučarka iz Šmartnega ob Paki, ki bo vzpone in padce razkrila v pogovoru za januarski Rekord. V drugem življenju športnikov pa boste spoznali tudi drugo plat smučarke, zaradi katere se je pohorska smučarska arena svojčas po vzdušju prelevila v nogometni stadion. Z nekdanjo hrvaško smučarsko šampionko smo se pogovarjali v Kitzbühlu, kjer je spremljala svojega brata Ivico.

V športni ekonomiji boste izvedeli, kakšna so razmerja med zaslužki zimskih športnih junakov in kam sodi slovenski skakalni šampion Peter Prevc.

Pred tekmami svetovnega pokala na Ljubnem boste v Rekordu pobliže spoznali prenovljeno skakalnico slovenske ženske "Planice", v športni kroniki pa se bomo lotili seksizma v športu.

V letu 2016 bodo v Rekordu na svoj račun prišli tudi športni enigmatiki, srečnim izžrebancem pa bodo prejeli tople nagrade - kape slovenske smučarske reprezentance.


Uredništvo Dela