Si želite večje in boljše?

V banki Sberbank so zaradi povečanega povpraševanja podaljšali ponudbo ugodnih stanovanjskih kreditov do 31. marca 2016. 
Objavljeno
01. marec 2016 11.59

Spremenjene bivalne navade ali povečanje števila družinskih članov velikokrat vpliva na to, da začnemo razmišljati o nakupu ali prenovi nepremičnine, nakupu stavbnega zemljišča in gradnji. 

 

In kaj so prednosti te ponudbe?

Izstopata odlična obrestna mera in nizki stroški odobritve. Stanovanjski kredit lahko najamete z odplačilno dobo do 360 mesecev (za kredite s spremenljivo obrestno mero), v kreditno sposobnost vam bodo poleg plače ali pokojnine upoštevali tudi druge dokazljive dohodke (npr. najemnine, avtorske honorarje), kredit pa lahko najamejo tako komitenti kot nekomitenti banke Sberbank

 

Najem stanovanjskega posojila je ena pomembnejših življenjskih odločitev, ki jo je treba skrbno in pravilno načrtovati. V okviru individualnega svetovanja v banki Sberbank strankam pomagajo pri pravilni odločitvi za najem stanovanjskega posojila, tudi s stališča varnega zadolževanja, večjega nadzora porabe prihodkov, oblikovanja varnostne rezerve ter uresničitve zastavljenih življenjskih ciljev in želja. Poleg tega pa ponudbo na področju stanovanjskega kreditiranja nenehno prilagajajo razmeram na trgu in tako strankam omogočajo pridobitev najugodnejših pogojev.

 

Več informacij dobite na spletni strani, kjer lahko oddate svoje povpraševanje.