Deloindom: Natečaj − prijave že razporejamo

Prijave za strokovno svetovanje pri obnovi hiše ali stanovanja in načrtovanju pasivne enodružinske hiše bomo zbirali še do petka, 26. februarja.
Objavljeno
09. februar 2016 16.03
J. B.
J. B.

V uredništvu že razporejamo vaše prijave za strokovno svetovanje pri obnovi hiše ali stanovanja in načrtovanju pasivne enodružinske hiše. Zbirali jih bomo do petka, 26. februarja, ko bomo iz vsake skupine izbrali najznačilnejši primer, da bodo nasveti strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK koristili tudi drugim. Prijave pošljite na naslov Deloindom, Dunajska 5, 1509 Ljubljana, ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., obakrat s pripisom Svetovanje pri sanaciji in gradnji.

Ob prijavi s čim več podatki opišite svojo težavo in priložite fotografije obstoječega stanja, če gre za obnovo. Pomembni so starost objekta, tip gradnje, pogosto pa tudi značilnosti terena, na katerem stoji stavba. Prijave naj vsebujejo kontaktne in osebne podatke pošiljatelja (ime, priimek, polni naslov, kontaktna telefonska številka ali elektronski naslov) ter lokacijo objekta. Izbrane bralce bomo obiskali v prvi polovici marca, le v zvezi z načrtovanjem nove pasivne hiše seveda ne bo potreben obisk na terenu, a se bodo svetovalci z graditeljem osebno srečali. Vseh sedem primerov bomo predstavili v pomladnih številkah Delaindom, večino v okviru Gradbene priloge 20. aprila.

Podrobnejši opis natečaja in pravila za sodelovanje si lahko preberete v novi številki priloge Deloindom ali na www.deloindom.si.