Predstavitvena informacija

Zmanjšajte porabo ogrevanja in hlajenja za kar 40 %!

Učinkovita in zadostna toplotna zaščita objekta je danes ključna za zagotavljanje večjega bivalnega udobja, zato je pomembno, da fasadni sistemi izpolnjujejo tudi visoke energetske zahteve uporabnikov.
Fotografija: Foto Altrendo Images Getty Images
Odpri galerijo
Foto Altrendo Images Getty Images

V podjetju JUB smo s fasadnimi sistemi JUBIZOL razvili sistemske rešitve, ki izpolnjujejo zaščitno, izolacijsko in estetsko funkcijo ter so usklajene z arhitekturnimi, podnebnimi in energetskimi zahtevami. Poleg zunanjega videza fasade, ki ga določajo barve, struktura, oblika in materiali, sta pomembni tudi njena funkcionalnost in trajnost. V toplotnoizolacijskih sistemih JUBIZOL smo uskladili obe percepciji in tako zagotovili zaupanje tisočih končnih uporabnikov. Naložba v vgradnjo fasadnega sistema JUBIZOL je sinonim za učinkovito in dolgotrajno zaščito objekta, hkrati pa uporabnikom zagotavlja odlične bivalne razmere skozi vse leto.

Prihranite pri energiji do 40 % in ustvarite zdrave in ugodne bivalne razmere
Z vgradnjo toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL in zadostno debelino izolacijskega materiala boste lahko porabo energije za ogrevanje in hlajenje zmanjšali do kar 40 odstotkov, poleg tega pa preprečili nastajanje toplotnih mostov. Z idealno izoliranimi zidnimi površinami boste v notranjih prostorih izboljšali bivalne razmere, ki jih opredeljujeta temperatura med 19 in 22 °C in vlaga med 40 in 60 odstotki, s tem pa preprečili tudi morebitno izsuševanje zraka in nastajanje prahu, ki lahko draži naša dihala, ter razvoj zidne plesni, ki nastaja zaradi visoke in trajne vlage ter drugih vplivov iz okolja.

Foto Jub
Foto Jub


Zagotovite kakovost in trajnost objekta z garancijo do 25 let
Fasadne sisteme JUBIZOL odlikujeta časovna obstojnost in dolga življenjska doba, kar velja tudi za najbolj zahtevne razmere uporabe. JUB zagotavlja do 25-letno garancijo ter dolgoročno in premišljeno naložbo v toplotnoizolacijski sistem JUBIZOL. Energijsko učinkoviti toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL so v celoti izdelani v Sloveniji. Osredotočeni smo na razvoj novih izolacijskih materialov, ki bodo pri manjši debelini dosegali enako izolativno sposobnost, ter na sistemske rešitve za doseganje daljše življenjske dobe. Z lastno proizvodnjo ekspandiranega polistirena v JUB-u zagotavljamo popoln nadzor nad vsemi komponentami, ki so vanj vgrajene.

Povečajte estetsko vrednost objekta
Toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL zagotavljajo vrhunski estetski videz objekta. Zaključni ometi omogočajo izvedbo fasade v zaribani ali glajeni strukturi ob različni zrnavosti, pri tem pa lahko izbirate med številnimi odtenki z najvišjo obstojnostjo. Pri izboru primernega barvnega odtenka vam lahko na pomoč priskočijo arhitekti v JUB Design Studiu v Dolu pri Ljubljani, ki vam bodo za vaš objekt predhodno izdelali barvno študijo.

Privoščite domu trajno zaščito
Naložba v vgradnjo toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL vam omogoča učinkovito in dolgotrajno zaščito vašega objekta. Ko je toplotna izolacija pravilno vgrajena, deluje ne glede na vremenske in energetske razmere v celotnem ciklusu njene uporabe. Tako dejavniki, kot so povečanje cene energentov, pomanjkanje energije, okvare inštalacij, pa tudi spremembe globalnega ali lokalnega podnebja, ne morejo trajno zmanjšati učinka vgrajene toplotne izolacije. Zato je pomembno pravilno izbrati in vgraditi toplotnoizolacijski sistem, saj le to zagotavlja njegovo zanesljivost in trajnost.

Foto Jub
Foto Jub


JUBIZOL, izdelano v Sloveniji
JUBIZOL, energijsko učinkovit toplotnoizolacijski sistem vrhunske kakovosti, je v celoti izdelan v Sloveniji.

Vrhunsko kakovost toplotnoizolacijskih sistemov JUBIZOL potrjujejo rezultati raziskav na lastnih inovativnih fasadnih poligonih in v najsodobneje opremljenih laboratorijih Tehnološkoraziskovalnega centra JUB. Tudi rezultati kontrolnih testiranj in certificiranj v pooblaščenih ustanovah doma in v tujini potrjujejo pravo smer razvoja sistemov JUBIZOL. S postopki pospešenega staranja in termičnimi šoki v mikroklimatskih komorah smo za sisteme JUBIZOL potrdili bistveno daljšo dobo uporabnosti, tudi v najbolj zahtevnih razmerah uporabe, kar je temelj za optimizacijo in minimiziranje vzdrževalnih posegov na fasadnih sistemih JUBIZOL. Z lastno proizvodnjo ekspandiranega polistirena zagotavljamo popoln nadzor nad vsemi komponentami, ki so vgrajene v sistem.



Ob celoviti storitvi, izkušnjah JUB-ovih strokovnjakov in zavezanosti k doseganju visokih meril kakovosti vam bo fasada JUBIZOL zares omogočila barvito in varčno ugodje bivanja.