Natečaj Odprte kuhinje: Ribe in postne jedi

Končali smo natečaj za kavo in začenjamo novo temo! Naša priljubljena akcija, v kateri zbiramo najboljše recepte bralcev, je slavila drugi rojstni dan. V tretje leto bo vstopila še bolj zanimiva.

K. C. R.
pon, 01.02.2016, 15:00

Mesečni izbor receptov na različne teme je ena naših najbolj priljubljenih rubrik, zato razmišljamo o nadgradnji in razširitvi in vam bomo verjetno že kmalu lahko razgrnili svoje načrte. Medtem ko mi razmišljamo o tem, pa vi razmišljajte o novem izzivu: februarja nas zanimajo postni recepti in še posebej za ribe. Če vam je ta tema blizu, nam kar hitro pošljite svoj predlog: z njim si lahko prislužite lepo nagrado. Vsak mesec najboljšim razdelimo bone v vrednosti 120, 60 in 40 evrov. Seveda šele potem, ko njihove ideje z mladimi kuharji Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana temeljito preverimo v kuhinji.

Naslova, kam pošiljajte recepte, najdete na zadnji strani naše priloge: ena pot je elektronska, druga z navadno pošto, v zadnjem primeru morate izrezati in dodati kuponček, na katerem vpišete svoje podatke. Postne in ribje recepte bomo zbirali do 28. februarja.

Prijavi sovražni govor