Natečaj Odprte kuhinje: Pust v post

V sklopu mesečnega natečaja 
Naša sestavina – vaš recept nas februarja zanimajo vsi postni 
recepti, še posebno za ribe.

Objavljeno
12. februar 2016 13.20
A.S.H.
A.S.H.
Po pustnem rajanju se je s pepelnično sredo začelo postno obdobje, ki traja do velike noči. Rečemo mu tudi štiridesetdnevni post, čeprav v resnici traja kar 46 dni. Dovolj časa imamo torej, da zberemo, izberemo, preskusimo in na koncu še nagradimo tri najboljše recepte, ki jih pripravljate v tem času. Sploh ni nujno, da so postne jedi tudi puste. Verjamemo, da nas boste spet presenetili, tako kot vsak mesec.

Veselimo se vaših receptov, ki prebujajo brbončice tudi v februarju. Sprejemamo jih vse do zadnje nedelje v mesecu. Najboljši bodo prejeli bone v vrednosti 120, 60 in 40 evrov. Seveda šele potem, ko bomo njihove ideje z mladimi kuharji Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana temeljito preverili v kuhinji.

Naslova, kam pošiljajte recepte, najdete na zadnji strani naše priloge: ena pot je elektronska, druga z navadno pošto, v zadnjem primeru morate izrezati in dodati kuponček, na katerega vpišete svoje podatke.