Odprta kuhinja: Kava na vse načine

Januarja imamo za vas res fin izziv: zanimajo nas recepti, v katerih je pomembna sestavina kava.
Objavljeno
31. december 2015 12.28
Chocolate orange cake covered with icing. Low key. From the series Cooking orange dessert
K. C. R.
K. C. R.
Najboljše bomo lepo nagradili, vsi skupaj pa bomo v začetku februarja bogatejši za nekaj idej, kako še drugače uporabiti napoj, ki ga tako radi srkamo zjutraj. Prijavnica za sodelovanje je na zadnji strani!

Kako sodelovati: izrežite del s kupončkom, ki je na zadnji strani priloge, ga izpolnite in dodajte k receptu – če nam ga boste pošiljali po starem, z navadnim pismom. Še bolj priročno, če imate to možnost, pa je kar prek spletne strani: na zadnji strani je napisan naslov, na katerem najdete obrazec, ki vas bo vodil po oddaji vašega prispevka.

Zbiramo vedno do zadnje nedelje v mesecu, do polnoči, potem pa v tednu, ki sledi, najbolj zanimive skuhamo in tudi v praksi preverimo njihovo uporabnost. Tu nam je v neprecenljivo pomoč simpatično osebje (asistenti in študenti) z Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana, brez katerih to tekmovanje pravzaprav ne bi imelo enake strokovne podlage.

Nagrade? Boni v vrednosti 120, 60 in 40 evrov za najboljše tri.

In še obvestilce: zaradi praznikov smo kuhanje najboljših receptov decembra, s svinjino, prestavili in jih bomo objavili v prihodnji številki, 10. januarja.