Odprta kuhinja: Kava na vse načine

Januarja imamo za vas res fin izziv: zanimajo nas recepti, v katerih je pomembna sestavina kava.

K. C. R.
tor, 05.01.2016, 09:00

Najboljše bomo lepo nagradili, vsi skupaj pa bomo v začetku februarja bogatejši za nekaj idej, kako še drugače uporabiti napoj, ki ga tako radi srkamo zjutraj. Prijavnica za sodelovanje je na zadnji strani!

Kako sodelovati: izrežite del s kupončkom, ki je na zadnji strani priloge, ga izpolnite in dodajte k receptu – če nam ga boste pošiljali po starem, z navadnim pismom. Še bolj priročno, če imate to možnost, pa je kar prek spletne strani: na zadnji strani je napisan naslov, na katerem najdete obrazec, ki vas bo vodil po oddaji vašega prispevka.

Zbiramo vedno do zadnje nedelje v mesecu, do polnoči, potem pa v tednu, ki sledi, najbolj zanimive skuhamo in tudi v praksi preverimo njihovo uporabnost. Tu nam je v neprecenljivo pomoč simpatično osebje (asistenti in študenti) z Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana, brez katerih to tekmovanje pravzaprav ne bi imelo enake strokovne podlage.

Nagrade? Boni v vrednosti 120, 60 in 40 evrov za najboljše tri.

In še obvestilce: zaradi praznikov smo kuhanje najboljših receptov decembra, s svinjino, prestavili in jih bomo objavili v prihodnji številki, 10. januarja.

Prijavi sovražni govor