Odprta kuhinja ni Odprta kuhna

V družbi Delo predstavljamo nov spletni portal Odprta kuhinja.

Objavljeno
26. junij 2017 17.19
Posodobljeno
26. junij 2017 18.00
Ro. Ko., M. Č.
Ro. Ko., M. Č.

Odprta kuhinja je priloga Nedela že vrsto let. V vsakem primeru je obstajala še Odprta kuhna. Danes pa je časopisna edicija dobila še svojo spletno različico.

Na naslovu odprtakuhinja.si bo ekipa pod vodstvom Mateje Delakorda pripravljala kulinarične namige in nasvete, recenzije restavracij, predstavljali bodo novosti in različne načine dekoriranja hrane, se dotaknili tudi pijače, ki sodi k hrani, objavljali bodo recepte, prav tako pa bodo ustvarjali video vsebine lastnih receptov. Vse skupaj bo zapakirano v estetske fotografije in privlačne vsebine.

Verjetno se marsikdo sprašuje o povezavi Odprte kuhinje z Odprto kuhno, ki je postala sinonim za petkovo druženje in okušanje hrane na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, pa tudi v drugih krajih v Sloveniji. Odprta kuhna je v zadnjih letih postala sinonim za dobro hrano.

Povezave ni. Ločita ju črki I in J, obema projektoma pa je skupno, da se ukvarjata s hrano. In da jo predstavljata ljudem, ki uživajo v novostih in imajo radi dobro in kvalitetno hrano.

Glede na to, da v zadnjem času postaja hrana eden izmed statusnih simbolov človeka, bo Odprta kuhinja odlično izhodišče za tiste, ki iščejo navdih, predvsem pa, ki si želijo preizkusiti kaj novega in drugačnega.

Odprto kuhinjo boste lahko spremljali na: