Odprta kuhinja: Pošljite svoje recepte in pokusite najboljše

V marcu iščemo recepte s koruzo, uspešno smo zaključili z ribjimi, naslednji teden pa lahko najboljše preskusite tudi v Celju.

ned, 13.03.2016, 18:00

Ribjim jedem smo se dodobra posvetili, morate priznati. S Tomažem Kavčičem smo zdaj, poleg gospodinjske plati, osvetlili tudi visoko gastronomijo. Ostane le še, da enega od receptov iz naše akcije preskusite v živo: prihodnjo soboto bomo z BIC Ljubljana na sejmišču v Celju, na festivalu ribjih jedi in vina. Medtem pa že zbiramo ideje za jedi iz koruze.

Shema je znana: svoje recepte lahko oddate s spletnim obrazcem ali navadnim pisemcem; naslova najdete na prijavnici, ki je vedno na zadnji strani naše priloge. Če boste pošiljali navadno pošto, morate izrezati kuponček in ga priložiti, da bomo vedeli, komu pripada recept. Pošiljate lahko do zadnje nedelje v mesecu, v tednu po tem pa na BIC Ljubljana izberemo in skuhamo petero najboljših ter tri nagradimo z boni v vrednosti 120, 60 in 40 evrov.

Ker pa nam je v veselje in smisel, da bi ljudje lahko tudi pokusili tisto, kar se zdi dobro nam, vas vabimo, da prihodnjo soboto na Celjskem sejmišču poiščete stojnico, na kateri se skupaj z BIC Ljubljana predstavljamo kot gostje CS. Tam boste lahko našli rustikalni namaz iz dimljene postrvi in posebne kruhe, ki so nas navdušili v enem lanskih mesečnih natečajev, ob tem pa še lepo paleto krušnih izdelkov, ki jih pripravljajo na BIC Ljubljana, za s seboj.

Na 1. festivalu ribjih jedi & vina prihod­njo soboto, 19. marca, pričakujejo nekaj več kot štirideset ponudnikov, ki bodo obiskovalcem v pokušino in nakup ponudili številne ribje specialitete (kaviar, bakalar, namazi …), suši, sladkovodne in morske ribe ter vina. Festival bo v sejemski dvorani E mogoče obiskati med 9. in 17. uro. Vstop je prost.

Prijavi sovražni govor