Ker smo vas (pre)malo opominjali, nismo dobili še niti enega predloga za decembrski izziv: recepte za svinjino oziroma vse, kar je mogoče pripraviti iz vseh delov pujsa. To pomeni, da ne zanemarite ocvirkov, klobas ... Saj veste: konec decembra jemo pujsa, kajti ta »rije naprej«, kar pomeni, da se s tem oziramo v prihodnost.
Če zdaj pošljete kak res dober recept, imate, ker ni velike konkurence, zelo dobro možnost, da se prebijete v finalni izbor in s tem v vrsto za kar konkretne nagrade: prvi trije dobijo bone v vrednosti 120, 60 in 40 evrov.
Pravil sodelovanja v našem mesečnem izzivu smo se že navadili: v prvi januarski številki, ki bo izšla 3. 1., bomo predstavili najboljših pet; prve tri bomo tudi lepo nagradili z boni za 120, 60 in 40 evrov. Kuhamo in pečemo s pomočjo ekipe na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana, tako da rezultate sami res preverimo in ne izbiramo na pamet.
Recepte morate poslati do zadnje nedelje v mesecu, tokrat je to 27. december. Zadnji dan lahko uporabite elektronski obrazec, čakamo vas do polnoči.