Poletov recept: Zimska juhica za dušo

Zdravilo za tiste, ki se jih loteva prehlad ali pa na splošno spadajo v kategorijo prezeblih. Juha z jajci, parmezanom in metuljčki.

Objavljeno
09. december 2015 12.07
Luka Štucin
Luka Štucin
Nevem če sem na nedavnem knjižnem sejmu prišel do tretjega knjižnega kotička, ko sem v vrečki že nosil knjigo o testeninah izpod peresa romantičnega Antonia Carluccia, ki ga širše občinstvo pozna iz televizijskih oddaj, stari kuharski mojster, ki je učitelj učitelja Jamieja Oliverja, pa je v resnici že dolga leta nazaj izdal knjigo o gobah ali pa kar enciklopedijo, ki še vedno velja za popoln vodič po svetu gob.

Odločil sem se za juhico, tako, ki pogreje hladne in temačne dni. Juha z metuljčki, jajci in parmezanom je fantastična ko se vas loteva prehlad, ko ste lačni in potrebujete udobje ali če ste, tako kot moje dekle, totalni zmrzavček.

Recept za zimsko juho Antonia Carluccia, si preberite na tej povezavi spletne strani Polet O2!