V Odprti kuhinji napovedujemo

Pustna številka Odprte kuhinje je še posebej vihrava, polna nasvetov, kako skozi norčavosti, in že z mislijo na post.

A.S.H.
sob, 06.02.2016, 12:00

V jutrišnji številki Odprte kuhinje, kulinarične priloge, ki jo dobite skupaj z Nedelom vsako nedeljo, lahko preberete kar nekaj koristnih nasvetov pri pripravi pustnih krofov. Kje se skrivajo težave in kako jih odpraviti, nam razkriva Mojca Koman, Slavka Ilich pa jih je naredila kar v pečici. Ja, to se zgodi, če zmanjka olja za cvrtje.

Še nekaj odličnih receptov nam ponuja Slavka v svoji februarski kuhinji. Skupaj s kuharji z BIC-a smo preskušali vaše recepte, ki smo jih pridno prejemali ves januar. Zmagovalka natečaja je Valentina Radić iz Trbovelj. Njen kavni ramstek s solato je presegel vsa pričakovanja. Recept bo objavljen jutri v Odprti kuhinji. Z BIC-em odpiramo tudi novo zgodbo, in sicer se bomo skupaj predstavili na 1. kulinaričnem festivalu hrane in pijače Kulinart-u v Celju. Prvič že naslednji teden.

Poleg tedenskega jedilnika, pa nismo pozabili niti na prihajajoče valentinovo. Odličen recept za čokoladno torto z viskijem je za prvo vajo. Pa naj bo tudi ta v slogu.

Še več odličnega kulinaričnega branja najdete jutri v Odprti kuhinji.

Prijavi sovražni govor