V Odprti kuhinji napovedujemo

V Odprti kuhinji na dan zaljubljencev ponujamo še kako širok nabor sladkih pregreh, s katerimi lahko popestrite dan.

A.S.H.
sob, 13.02.2016, 12:00

V jutrišnji številki Odprte kuhinje, kulinarične priloge Nedela, lahko preberete kako še lahko ujeti današnje valentinovo. Dan, ko se ptički snubijo, pravi Mirjam Grilc in ponuja še čudoviti recept s srcem v sredini. Ana Bulat je pripravila odlične, enostavne, srčne in prisrčne recepte za prebujanje in osvajanje brbončic, pa tudi ljubljene osebe ali več njih.

Robert Pečnik, ki ga bolj poznamo pod nadimkom Pečo, v rubriki Odprta kuhinja razkriva svoje nepogrešljive predmete, živila in misli v kuhinji. Kot pravi mesojedec, pa, kljub temu, da ni pristaš uvoženih praznikov, kot je valentinovo, sledi čredi in tudi on pokloni kakšno pozornost svojim najljubšim. Z ženo Aljo, pa si bosta na ta dan zagotovo privoščila tudi kozarček rujnega.

Praznovanje kitajskega novega leta ne traja samo en dan in se še ni končalo. Pogovarjali smo se z Aifen Ji, ki z možem Xiaoweijem Chenom vodi kitajsko restavracijo Hong Kong 2 in se je je že pred leti, prav zaradi Nedelove kulinarične kritike, oprijel sloves najboljše v Sloveniji. Prav takšne nazive pa že dvanajst let zapored za svoj domači ržen kruh dobiva Marija Bratuša. Tudi njeno zgodbo lahko preberete v Odprti kuhinji, kjer nismo pozabili niti na tedenski jedilnik Mojce Koman.

Veliko odličnega branja vas čaka v Odprti kuhinji!

Prijavi sovražni govor