V Odprti kuhinji napovedujemo

V prvi marčevski številki Odprte kuhinje ponujamo veliko odličnega branja, čudovitih fotografij in preverjenih receptov.

A.S.H.
sob, 05.03.2016, 12:00

V tokratni številki Odprte kuhinje smo izbrali peterico najboljših receptov, ki so v naše uredništvo prišli v sklopu natečaja Naša sestavina - Vaš recept. V februarju smo iskali postne recepte, še bolj ribje, in dobili smo jih res ogromno. Najlepša hvala vsem. Lahko si predstavljate, da je bilo izbrati pet najbolj zanimivih, še kako težko. A morali smo se odločiti in jih na koncu s pomočjo mladih kuharjev na BIC Ljubljana tudi preskusili. Kateri so prišli v ožji izbor in kdo je zmagal, preverite jutri v Odprti kuhinji.

Obiskali smo tudi podjetnici in prijateljici, ki v svoji trgovini pred vašimi očmi zmeljeta moko. Posebni sta tudi zato, ker je njuna moka, tista brezglutenska, primerna tudi za bolnike s celikakijo. Preverite, kakšna je njuna zgodba, že jutri v Odprti kuhinji.

V začetku meseca je že v navadi, da nam s kuharijo aktualnega postreže Slavka Ilich. Tokrat se je spomnila in predrugačila pohane šnite, odlične za vikendaški zajtrk, mar ne? Poleg tedenskega jedilnika Mojce Koman in odličnih nedeljskih mamljivih mojstrovin iz pečice Ane Bulat, pa tokrat preberite še kako so kuhali osnovnošolci z Dolenjske v tekmovanju Kuhnapato.

In še veliko več odličnih kulinaričnih vsebin in razmišljanj o njih. V Odprti kuhinji, vaši najljubši kulinarični prilogi, ki vsako nedeljo pride v vaše roke skupaj z Nedelom.

Prijavi sovražni govor