V Odprti kuhinji napovedujemo

Tokrat smo pomladno obarvani, čeprav še vedno z mislijo na naše februarske postne jedi.

A. S. H.
sob, 12.03.2016, 12:00

V jutrišnji Odprti kuhinji, ki jo dobite skupaj z Nedelom, lahko preberete, kako je Tomaž Kavčič, ki kuha z ekipo Lidl Slovenija, predelal in po svoje "popincetil" sardelice, naš zmagovalni recept meseca februarja. Kakšne so, ko niso ne skuhane, ne surove? Seveda, namočene v limonov sok. Vse podrobnosti preberite v Odprti kuhinji.

Pišemo tudi o novi kuharici, ki je hkrati tudi na pol avtobiografsko delo in sicer, Jure Apih, ki je več let za našo revijo pisal kolumne Fina kuhinja za telebane, jih je zdaj združil v pripročni knjižici. Kako so moški nasploh pripročni pišemo tudi v zabavnih zgodbah iz vsakdana moških.

Poleg tedenskega jedilnika in slastne sladice, ki jo spečemo v nedeljo, pa preberite še vse o tekmovanju Kuhnapato. In še veliko odličnega branja in čudovitih fotografij, vas čaka v Odprti kuhinji!

Prijavi sovražni govor