V Odprti kuhinji napovedujemo

V Odprti kuhinji vam tokrat ponujamo jedilnik z japonskim pridihom, vrata svojega doma nam je odprla Tinkara Kovač in še veliko več!

sob, 23.01.2016, 12:00
Že veste, kje boste danes jedli?

Na podlagi ocen, ki jih vsak teden objavljamo v Nedelu in Slovenskih novicah, je nastal digitalni vodič, ki dobrojedcem lajša odločitev o tem, kje bodo naslednjič sedli za mizo in kaj naj si nanjo pustijo prinesti.

Jutri z Nedelom dobite tudi paket odličnega kulinaričnega branja v prilogi Odprta kuhinja! Na nedeljskem kosilu smo bili pri Luku Grmovšku, ki brusi, prodaja in v svoji kuhinji uporablja odlične japonske nože. Za nas je pripravil tudi jedilnik s tradicionalnimi japonskimi jedmi, med katerimi je tudi legendarna miso juha.

Vrata svojega doma nam je odprla odlična glasbenica Tinkara Kovač in nam zaupala, brez katerih stvari v njeni kuhinji ne gre. Pevka je polna idej, kako si popestriti čas v kuhinji, domišljijo pa uporablja tudi takrat, ko v hladilniku ni vseh sestavin, ki jih potrebuje za pripravo obroka. A ravno takrat po njeno nastanejo najboljše jedi. In veste kaj bi bila Tinkara, če ne bi bila glasbenica? »Slaščičarka,« pove z žarom v očeh. Preberite več v Odprti kuhinji!

Pogovarjali smo se tudi z Urbanom Urbancem, svetovalcem za zdrav življenjski slog, ki svetuje le z zgledom, ponujamo pa vam še tedenski jedilnik s sestavinami, s katerimi boste lahko ves teden pripravljali odlične obroke hitro in poceni. Ana Bulat nam bo tokrat postregla s kakvovim kruhom z makom, za vas pa je Mojca Koman preverila nekaj trikov s spleta. Kateri se obnesejo in kateri nam kradejo čas, preberite v Odprti kuhinji.

Veliko užitkov v branju!

Prijavi sovražni govor