V Odprti kuhinji napovedujemo ...

V nedeljski številki Odprte kuhinje, ki jo dobite skupaj z Nedelom, pišemo o 3D tisku hrane, o pustnih dobrotah in majhnih grižljajih velikih okusov.

A.S.H.
sob, 30.01.2016, 12:00

V kulinarični prilogi Nedela preberite o pustnih norčijah Jagababe Saše, ki vam je pripravila nekaj odličnih receptov, ki jih za pusta preprosto morate poskusiti, Katja Martinšek je  z nami delila svoje majhne tortice na palčkah, ki so tako izvirne, da je včasih vanje kar težko ugrizniti. Za predpustno nedeljo vam tako ponujamo recepte, s katerimi boste lahko naredili pust še bolj igriv in norčav.

Oglasili smo se tudi v oblikovalskem studiu Aklih, kjer so trije mladi Dolenjci -Domen, Jan in Gregor- naredili 3D-tiskalnik hrane in nam njegove zmožnosti tudi predstavili. Skupaj z odličnimi gostinci iz Gostilne Repovž v Šentjanžu pa so nam pripravili pravo pašo za oči. Kreme, omake, pireji so se predstavili v popolnova novi preobleki. V Odprti kuhinji poglejte v kakšni.

Poleg tedenskega jedilnika, ki ga vsak teden pripravi Mojca Koman, posladka, za slajše nedeljsko branje in ostalih zanimivih novic, pa zaključujemo tudi januarski natečaj zbiranja vaših receptov, ki vključujejo kavo in začenjamo s februarskim natečajem, kjer bomo zbirali recepte z ribami in ostalimi postnimi jedmi.

Pa lep konec tedna!

Prijavi sovražni govor