Odprta vrata slovenske arhitekture

Od leta 2010 so odprli več kot 474 objektov in pripravili prek 100 spremljevalnih dogodkov, ki si jih je ogledalo blizu 17.000 ljudi

pet, 21.04.2017, 15:00

Jutri in v nedeljo bo v okviru festivala Odprte hiše Slovenije (ki je s 34 mesti del svetovne mreže Open House Worldwide) svoja vrata osmo leto zapored odprlo okoli 70 objektov in ureditev po vsej Sloveniji; javnih in zasebnih, novogradnje in prenovljene stavbe, primeri nizkoenergijskih, celo skoraj ničenergijskih stavb in klasičnih gradenj ... Predvsem zato, da bi se javnost, tudi potencialni graditelji ali prenovitelji, lahko srečala s kakovostno slovensko arhitekturo v vsej svoji pristnosti. To je skorajda tudi edinstvena priložnost, da lastnike ali upravitelje stavb, njihove snovalce, arhitekte, projektante ali izvajalce povprašajo po vseh podrobnostih, tako arhitekturnih rešitvah kot tudi stroških gradnje, prenove ali vzdrževanja. Od leta 2010 so v okviru festivala OHS odprli več kot 474 objektov in pripravili prek 100 spremljevalnih dogodkov, ki si jih je ogledalo skoraj 17.000 ljudi. A tudi med letom je dostopna vrsta kakovostno zasnovanih javnih, predvsem turističnih objektov (ki jih je pod to rubriko najti na spletni strani OHS).

V nadaljevanju preberite zgodbe nekaterih zanimivejših primerov.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor