Preizkusili smo: Volkswagen amarok (highline) aventura 3.0 TDI 4M

Mogočnost za prepoznavnost in včasih tudi uporabnost.

pon, 04.12.2017, 17:00

Človek se kar malce utrudi, ko se sprehodi mimo volkswagna amaroka, saj gre za zares zajeten avtomobilski primerek. Tako rekoč po vseh merilih je zelo poseben, odvisno od vaših potreb je lahko tudi uporaben. Lahko pa ste z njim zelo prepoznavni, če iščete v vozilu takšno uteho.

Če kaj, potem se z volkswagnom amarokom zagotovo ne morete skriti. Za vami se ozirajo vsi, tudi tisti, ki jim je za avtomobile prav malo mar, saj redkokdo spregleda tako mogočen primerek. Amarok meri v dolžino 5,2 metra, v širino 1,9 metra in v višino 1,8 metra, pri čemer še kako izstopajo mogočna sprednja maska in motorni pokrov, pa tudi tovorni prostor. Vse skupaj daje občutek nepremagljivosti, kakor da pred amarokom ni prevelikih ovir.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor