Opazili smo: Kdo je» hud model« ob Mramorju?

Iskanje hudega kraljevskega modela z ekstremno bundesliga frizuro še traja.
Objavljeno
11. februar 2016 11.46
Delo.si
Delo.si

Iskalno akcijo kolega našega finančnega ministra Dušana Mramorja je danes zjutraj sprožila Nataša Briški (@DC43) z vprašanjem »Joj, kdo je ta finančni minister na desni? Kralj :)«. Tviteraški skupnosti njegove identete še ni uspelo razkriti, je pa najbrž še najbliže prišla naša novinarka Anuška Delić (@007_delic) z opazko, da gre za »hudega modela« in da najbrž nadomešča katerega od finančnih ministrov.

Če komurkoli uspe identifikacija tega hudega kraljevskega modela z ekstremno bundesliga frizuro, naj to nemudoma sporoči kolegicam na tviterju.

Ministra Mramorja kljub stalni pripravljenosti ne bomo motili.


***

Posodobitev: 15.2.2016

Mednarodna iskalna akcija je danes dopoldan obrodila sadove. Avstrijski diplomatski vir je sporočil: na fotografiji je
Harald Waiglein z ministrstva za finance.

Izkazalo se je torej, da je Anuška Delić imela prav: hud model je dejansko hud model oziroma, kot je v uradni izjavi pojasnila Sigrid Berka, Waiglein je eden najbolj kulskih avstrijskih funkcionarjev.

Presodite:

***

Stališča, zapisana v rubriki Opazili smo, ki ima plemenit namen širiti satirične vesti, nujno ne odražajo stališča uredništva. Oziroma ga, ko gre za občutljive (teme), skoraj nikoli ne. Namenjena je zgolj bralcem z usnjenim želodcem, vsem drugim pa priporočamo, da jo konzumirajo z izdatno mero previdnosti in skepse. Najbolj občutljivim bralcem se za morebitne neželene stranske učinke, kakršni so stres, povišan krvni tlak, zariplost in znojenje, iskreno opravičujemo.