Bele strmine vabijo: vse o smučiščih na enem mestu

Smučarje vabimo na spletno stran smucisca.delo.si, kjer najdejo vse potrebne informacije o smučiščih.

pet, 12.01.2018, 12:00

Lani zagnano spletno stran Slovenska smučišča smo letos posodobili z aktualnimi informacijami, ki utegnejo zanimati smučarske navdušence. Na zemljevid smo postavili vsa slovenska smučišča in jih opremili z najbolj bistvenimi in uporabnimi informacijami. Tako smučišča lahko primerjate med seboj po dolžini prog, številu naprav, ceni vozovnice in dodatni ponudbi, ki jo ima smučarski center. Največjim devetim smučiščem (po dolžini prog) smo namenili še posebno pozornost in izdelali primerjalno analizo težavnosti prog, zasedenosti naprav, cene kilometra proge in izračunali, katero od njih je imelo v povprečju zadnjih petih sezon največ obratovalnih dni.

Za »velikih devet« so na voljo tudi informacije v živo, kjer v vsakem trenutku lahko preverite trenutno stanje snežne odeje, obratovanje naprav in njihov delovni čas ter vidite tridnevno vremensko napoved. Samo klik stran so tudi spletne kamere, prek katerih lahko preverite trenutne razmere na terenu in si tako v zadnjem trenutku olajšate izbiro smučišča, da bi si zagotovili kar se da ugodno in sončno smuko.

Z mislijo na utrujene in lačne smučarje smo spletno stran Slovenska smučišča povezali z našim portalom Gostilne, na katerem so zbrane ocene več kot dvestotih gostiln. Tako boste na račun prišli tudi dobrojedci, saj boste z le nekaj kliki odkrili, kje v bližini smučišča lahko po rekreaciji na svežem zraku potešite lakoto.

V prihodnjih dneh in tednih bomo spletno stran smucisca.delo.si še izboljševali in dopolnjevali z vsebino, povezano s smučanjem, dogodki na smučiščih in vsem, kar sodi poleg.

Prijavi sovražni govor