Novi portal Slovenska smučišča

Za vas smo pripravili nov portal, ki vam ponuja analize in aktualne informacije v zvezi z domačimi smučišči.

Promo članek
Fri, 20.01.2017, 08:00; spremenjen: 09:32

Na novi spletni strani Slovenska smučišča smo tako zbrali vse potrebne informacije za veselo, predvsem pa boljšo smuko v Sloveniji. Zbrali smo precejšnjo količino podatkov in jih oblikovali v želji, da bi slovenske strmine predstavili na drugačen, do bralcev bolj prijazen in uporaben način.

Na zemljevid smo postavili vsa slovenska smučišča in jih opremili z najbolj bistvenimi uporabnimi informacijami, največjim devetim smučiščem (po dolžini prog) pa smo namenili še posebno pozornost.

Največjih devet lahko tako primerjate po težavnosti, zasedenosti naprav, ceni za kilometer proge in si ogledate, katero od njih je imelo v povprečju zadnjih petih sezon največ obratovalnih dni. Pri vseh večjih smučiščih so na voljo še aktualni podatki o vremenu in delovanju naprav, stanje na terenu pa lahko preverite tudi s pomočjo spletnih kamer.

V prihodnjih dneh in tednih bomo spletno stran smucisca.delo.si še izboljševali in dopolnjevali z vsebino, povezano s smučanjem, dogodki na smučiščih in vsem, kar še sodi zraven.

Preberite tudi obširno temo o smučarskem poslu in izzivih, ki mu jih postavlja globalno segrevanje.

 

Prijavi sovražni govor