Polet O2: 30-minut intenzivne vadbe proti maščobi (VIDEO)

Naj bo 30-minutna visoko intenzivna vadba vaš uvod v dan, ne samo da boste hitro opazili spremembe, občutek po končani vadbi je odličen!

pon, 22.02.2016, 09:00

Na spletni strani Poleta smo že objavili dva posnetka s strani Global Cycling Network o vadbah na sobnem kolesu ali trenažerju, 20 in 40-minutnega, prvi je visoko intenziven in topi maščobo, drugi je za moč in vzdržljivost. Tokrat se bomo zopet podali v topljenje maščobe, ki smo jo pozimi spretno in učinkovito pridelali in pripeli na naše telo, le da bomo vadbo za 10 minut podaljšali, skupno na 30 minut.

Strokovnjaki za telesno pripravljenost so že dokazali, da je visoko intenzivna intervalna vadba bolj učinkovita pri kurjenju maščobe in kalorij, kot nizko intenzivna in daljša vadba. Obenem pa pomeni super način vadbe za tiste, ki nimate dovolj časa za vadbo.

Vadbo na sobnem kolesu ali trenažerju, ki traja le 30 minut, a prinaša neverjetne rezultate, si oglejte na tej povezavi spletne strani Polet O2!

 

Povezane novice

Polet O2: »Bog je osebni trener, 24 ur, vse dni v tednu«
19. februar ob 12:00
Nekateri notranjo motivacijo, da se zdravo prehranjujejo, redno vadijo in ostajajo fit, najdejo v svoji veri, odnosom z bogom. To je cerkveni fitnes.
Prijavi sovražni govor