Polet O2: Klik! Na smuči, pol ceneje

Predstavljamo vodič po spletnem nakupovanju smučarske opreme, v katerem smo za vas izbrali nekaj najugodnejših »kompletov«.
Objavljeno
19. januar 2016 12.06
Mariša Bizjak
Mariša Bizjak
Cene smučarske opreme lahko hitro poletijo v nebo, zato gre vsaj pri najmlajših, ki opremo hitro prerasejo, premisliti o izposoji ali nakupu rabljene, pri ostalih pa poleg mrzličnega iskanja znižanih oblačil in dodatkov tudi o nakupu prek spleta. Le še nekaj dni lahko na različnih spletnih straneh, ki prodajajo športno opremo, dobite ugodna smučarska oblačila in dodatke, znižane tudi za več kot polovico, pa tudi sicer so navadno cene na spletu nižje od tistih v trgovinah. Tudi mi smo za vas našli izjemno število znižanih produktov, ki jih lahko kupite v tem trenutku.

Lanskoletna raziskava Društva za marketing Slovenije kaže, da skoraj dve tretjini Slovencev nakupuje prek spleta - najpogosteje tehnične izdelke (41 %) ter oblačila in obutev (40 %), športna oprema je s 14 % na 8. mestu med 17 kategorijami. Po spletnih forumih smo pobrskali, kje na spletu športniki najraje nakupujejo in kje se to najbolj izplača - tokrat smo se osredotočili predvsem na smučarsko opremo.

Za vas smo sestavili aktualno ponudbo in vodič po nakupovanju športne opreme na spletu. Ponudbo in vodič, si zagotovite na tej spletni strani Polet O2!