Polet O2: Štucinovo kolo želja - kuhinja in kolo v enem

Kako lahko s kolesom nabiraš in kuriš kalorije naenkrat? The Foreger je kolo, ki združuje kuhanje z aktivnostjo in obratno.

pet, 04.03.2016, 06:00

Vsi, ki že nekaj časa spremljate vašo-našo naj internetno stran, namenjeno rekreaciji, poznate Lukov priimek. Tisti, ki ste še malo bolj radovedni ste tudi opazili, da je Luka gurman in mojster vrtenja lesenega pripomočka, ki se mu reče kuhalnica. Ko sva kar nekaj časa presedela skupaj v uredništvu, sva si izmenjala kar nekaj »masterchef« nasvetov. Verjemite mi, nebi vam bilo dolgčas ob najinih kreacijah. Tudi tisti del okoli spodnjega dela trupa bi se kmalu začel oblagati z belo gosto snovjo, ki jo nobeden ne mara. No, to lahko vsaj zase trdim, Luka je še vedno suh. Meni to že zdavnaj več ne uspeva.

Ampak na srečo obstaja en fant, vizionar iz dežele kralja Leara, ki mu je, vsaj po slikah sodeč združiti dve diametralno nasprotujoči si zadevi. Vrhunsko, »masterchef plus« kuhinjo in kolesarjenje!

Vse o kolesu The Forager in kako si lahko kolesar ob poti privošči gurmansko kosilo, si preberite na tej povezavi spletne strani Polet O2!

Povezane novice

Polet O2: Katere so najboljše marčevske pesmi za vadbo?
3. marec ob 12:00
Tekaški blog Run Hundred je tudi pred prvim spomladanskim mesecem tekače povprašal o njihovih najljubših skladbah. 40.000 jih je odgovorilo ...
Prijavi sovražni govor