Polet O2: Tekaška pomlad

Vse v zvezi s tekom je ta trenutek v vaših rokah. In deloma v naših, saj vas bomo s programi vadbe zopet vodili do optimalne pripravljenosti.

pon, 28.03.2016, 09:00

Vprašanje je, ali ste dovolj vadili, da lahko že na začetku sezone tečete desetko, polmaraton, maraton? Letos je bila zima z nami milostna, lahko smo tekli, kolikor se nam je poželelo. Na vreme se tokrat res ne gre izgovarjati. Mogoče na slab zrak kakšen dan tam januarja, to je pa tudi vse. Spomladi se vidi, koliko je bil kdo priden. V mojih tekaških skupinah smo letos vadili oziroma tekli nekoliko več kakor prejšnje zime. Nekaj posameznikov se nas je odločilo, da bomo spomladi tekli na maratonu. Zato smo vedeli, da moramo že od novega leta pridno nabirati kilometre, kajti april bo hitro tukaj.

Tako sta bili motivacija in storilnost v ekipi zelo visoki. Zdaj ko se datum bliža, ugotavljamo, da bo prišel malce prekmalu, vendar sem prepričan, da bi bilo tudi maja enako. Občutek bi imeli, da bi lahko naredili več. Vedno bi lahko naredili več, vendar imamo k sreči poleg teka še druge obveznosti v življenju, ki so mnogo bolj pomembne.

Vse o pripravi na novo tekaško sezono si preberite na tej povezavi spletnega rekreacijskega mesta Polet O2!

Povezane novice

Polet O2: Edina torbica, ki jo boste potrebovale
25. marec ob 12:00
Moderna torbica podjetja GymTote v kateri boste lahko imele vse potrebno za vsakdanjik, vadbo in prosti čas.
Prijavi sovražni govor