Polet O2: Titansko orodje preživetja

Na trgu je nov vsestranski izdelek, ki je nadgradnja švicarskega nožiča in orodje, ki se ga ne bi sramoval niti Bear Grylls.
Objavljeno
14. marec 2016 12.13
Titan - kemijski element z oznako Ti in s periodno številko 22, ki je bil predolgo časa v večinski lasti poveljnikov flote iz Murmanska, vedno obrne pozornost vsakega športnega in outdoor frika. Namreč, zadeve, kot so na primer smuči, orodja, deli pogonskih sklopov na dvonožno gnanih ogljikovih čudih ki ponosno nosijo oznako Ti so vedno eno stopnjo dražje od tistih, ki se ponašajo za Al oznako. Kar seveda ni nič čudno oziroma narobe.

Titan je kovina, ki je odporna na korozijo, izjemno lahka in trdna. Tega dejstva se še kako dobro zavedata Joe Huang in njegov »kurblarski« partner Chadwick Parker. Aja, kurblarski. Verjetno se vam svita, ampak vseeno. V kleni brkinščini to pomeni: Kick start - nožno zagnati - zakurblati, npr. svojega Tomosakija. Ampak, fanta sta si na najbolj znani platformi na svetu zadala cilj in ga, glej ga zlomka, s tem orodjem presegla.

Vse o nasledniku švicarskega nožica, kaj ponuja in zakaj je ultimativno preživetveno orodje, si preberite na tej povezavi spletne strani Polet O2!