Svet so ljudje: Zaročenec Lady Gaga

Igralec Taylor Kinney in ekscentrična pop pevka Lady Gaga še nočeta izdati datuma njune poroke.

sob, 09.01.2016, 18:00

Taylor Kinney, 34-letni ameriški igralec, se samo nasmehne ob najpogosteje postavljenem vprašanju: Kdaj bo poroka? Od lanskega februarja, ko je na valentinovo z diamantnim prstanom zasnubil 29-letno pop pevko Lady Gaga, se je vprašanje o datumu poroke že večkrat ponovilo, tako poudarjeno kot ta teden, pa doslej še ne.

Kinney je namreč v sredo v Los Angelesu prejel nagrado publike za najljubšega igralca v televizijski nadaljevanki Gasilci v Chicagu. Podelitve se je udeležila tudi njegova mati Pamela Heisler, ki so jo mediji »potipali«, ali sta ji sin in bodoča snaha že zaupala datum poroke. Namesto odgovora je Heislerjeva obudila spomin na prvo srečanje s sinovo zaročenko. Tistega dne se spominja kot žalostnega in srečnega hkrati. Najprej je namreč izvedela, da ji je umrla mati, Taylorjeva babica torej, nekaj ur kasneje pa ji je sin predstavil svojo izbranko. »To je najbolj srčkano bitje na svetu,« je svoj prvi vtis zaupala sinu.

Kljub pritiskom medijev in oboževalcev mladega para ostaja datum poroke še naprej velika skrivnost; to še dodatno podžiga lov za vsako najmanjšo informacijo o tem. Ko je Lady Gaga lani namignila nekemu ženskemu časopisu, da bo izbrala zase takšno poročno obleko, ki bo ugajala njenemu zaročencu, je revija vprašala 34 modnih kreatorjev, kako bi oblekli pevko, ki slovi po ekscentričnem slogu oblačenja.

Ugibanj o datumu poroke zaročenca ne komentirata, pravita le, da bo letos in da bo velika in nepozabna. Par sta postala leta 2011 med snemanjem glasbenega videa Lady Gaga Ti in jaz. Od takrat se vedno skupaj udeležujeta javnih prireditev na rdeči preprogi, vroče ju pričakujejo tudi ta konec tedna na podelitvi nagrad zlati globus. Med nominiranci za nagrado je namreč Lady Gaga za nastop v filmu American Horror Story: Hotel.

Prijavi sovražni govor