Polet O2: Športna prehrana za ženske

Na dan naj bi pojedli vsaj tri uravnotežene obroke, lahko jih razdelite tudi v še več manjših. Glede na želje, tek, možnosti in dostopnost hrane.

čet, 18.02.2016, 09:00

Zanimivo je, da razumemo, da z eno tabletko ne moremo urediti vseh bolezenskih težav. Vsaj praviloma. Potem se pa kar nenadoma pojavi XY živilo, ki je ponavadi neka rastlina, in z njo bomo pozdravili skoraj vse. Logika je zanimiva, zdrava pa samo toliko, kolikor deluje placebo. Oziroma še nekoliko manj, ker kakšna rastlinica v pretirani količini lahko telesu tudi škodi. Zato je za začetek vsakega aktivnega življenjskega stila najbolje, da se ozremo na svoj krožnik. Ker pa krožnik Janeza in Ane ni čisto enak, vsak količinsko ne, se najprej posvetimo ženskemu delu tekaške »ekipe«.

Osnovne sestavine prehrane, ki naj bi bile na krožniku osnovnega obroka tekačice? Več na tej povezavi spletne strani Polet O2!

Povezane novice

Polet O2: Nakup in generalni servis kolesa
17. februar ob 12:00
Se vam zdi, da prehitevamo vreme, naravo in sezonske športe? Kolo je najbolje kupiti zdaj, in zdaj je tudi zadnji čas za dober generalni servis.
Prijavi sovražni govor