Doktor Rossi gre pred oltar

Valentino Rossi in njegova lepa izbranka Linda Morselli si bosta večno zvestobo obljubila v cerkvi v Lambiateju.

Objavljeno
16. december 2013 12.53
*reu*MOTORCYCLING
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Milano - Motociklistični »doktor« Valentino Rossi, ki bo februarja dopolnil že 35 let, in njegova lepa izbranka, osem let mlajši fotomodel Linda Morselli, si bosta po poročanju italijanskih tabloidov v kratkem šepnila usodni da. Zvezdniški par, ki se je spoznal že leta 2008, naj bi si zvestobo obljubil v cerkvi v Lindinem domačem kraju, mestecu Limbiate, ki leži 15 kilometrov severno od Milana.

Devetkratni svetovni prvak, ki si trenutno kruh služi pri Yamahi, v pogovoru za Radio Deejay govoric ni zanikal, a je v isti sapi poudaril, da kraja in datuma poroke še nista izbrala. Zanimivo, še pred meseci se je v intervjuju hudomušno zaklinjal: »Nisem še pripravljen za poroko. In, roko na srce, upam, da se niti ne bom nikdar poročil. To bom storil samo, če ne bom imel druge izbire.« Hitro se je moral ugrizniti v jezik.

Rossi se je sicer nazadnje na naslovnicah italijanskih in športnih medijev znašel zavoljo namigov o skorajšnjem koncu bogate kariere, a je zatrdil, da so mediji njegove besede prenapihnili.