Grega Premrl v novo sezono z novo sovoznico

Četrtouvrščenemu relistu minule sezone bo odslej na sovozniškem sedežu citroëna DS3 R3T zapiske brala Anja Verbič.

Objavljeno
16. februar 2016 12.29
Janez Porenta
Janez Porenta

Ljubljana - Četrtouvrščeni slovenski relist minule sezone Grega Premrl (citroën DS3 R3T) je vendarle rešil težavo, s katero se je ubadal lani, in na sovozniško mesto pred začetkom novega tekmovalnega leta posedel Anjo Verbič, ki je doslej zapiske brala Domnu Agniču. Petindvajsetletni nekdanji nogometaš je namreč lani zamenjal kar tri sovoznike, standardni Gregor Brešer je namreč le s težavo kombiniral službene in dirkaške obveznosti, zato sta morala vskočiti tudi Vili Ošlaj in Rok Nartnik.

»Po štirih letih sodelovanja z Brešerjem, ki bo letošnjo sezono zaradi službenih obveznosti izpustil, bo sovozniški sedež zasedla Anja Verbič. Zame bo to velika sprememba, ki pa se je zelo veselim. Priprave so že v polnem teku in nadejam se, da bom nadaljeval v ritmu, s katerim sem končal prejšnjo sezono. Načrti so visoki, tako da že z nestrpnostjo pričakujem prvi izziv, avstrijski reli Rebenland. Pred sezono se bova skušala z Anjo čim bolj ujeti, da prideva stoodstotno pripravljena že na prvo dirko, na kateri ne bo prostora za negotovost. Stvari nama morajo priti domala v podzavest,« poudarja Premrl.

»Zelo se veselim nove priložnosti in sodelovanja z ekipo, kakršna je Gregova. Sezona je odlično zastavljena, imamo super ekipo pod vodstvom Andreja Jereba. Z Grego se bova skušala čim bolje pripraviti, se privaditi drug na drugega - tako karakterno kot tudi z vidika usklajevanja zapiskov. Na prvo preizkušnjo bova skušala priti povsem pripravljena. Želim si, da bi vse potekalo brez težav in da bomo na relijih uživali,« pa je vtise strnila 23-letna Verbičeva.