Alan Komel se vrača v Grčijo

Dosedanji sprejemalec ACH Volleyja bo kariero nadaljeval v Lamii, pri kateri si je kruh služil že v letih 2009-2011.

čet, 20.09.2012, 19:18

Ljubljana - Slovenski državni prvaki, odbojkarji ACH Volleyja, bodo očitno v novo sezono štartali zgolj s šestimi domačimi igralci (ob kar sedmih tujcih).

Po odhodu podajalca Dejana Vinčiča v Skra Belchatow, posoji korektorja Klemna Čebulja v Altotevere in mirovanju zaradi okrevanja po poškodbi Matevža Kamnika je vrste ljubljanskega prvoligaša zapustil še Alan Komel, ki je očitno ocenil, da je na sprejemalskem mestu po prihodu Američana Jaysona Jablonskega prevelika gneča (ob njem še Andrej Flajs, Uroš Kovačević in Jan Klobučar).

Tako se je izkušeni 30-letni in 192 cm visoki Primorec, tudi oče dveh sinov, odločil za vrnitev v grško Lamio, klub torej, pri katerem si je kruh služil že v letih 2009-2011. Z novim delodajalcem je podpisal enoletno zvestobo. V Lamii so preteklo sezono sicer igrali trije tujci: črnogorski korektor Petar Čurović, Madžar Zoltan Kovacs, sicer nekdanji bloker Salonita, in srbski sprejemalec Nenad Simeunović, ki pa se je preselil v Kakanj in ga bo zamenjal ravno Komel.

Novogoričan, nesojeni reprezentant, ki je pred tem branil tudi barve Salonita, Marchiola Prvačine in italijanskega A2-ligaša La Nef Castelfidarda, pa ne bo edini Slovenec med grško elito - sprejemalec Jernej Potočnik, svojčas prav tako igralec ACH Volleyja in Salonita, pa tudi izbrane vrste, se je iz Pamvochaikosa preselil k velikemu Olympiakosu.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se