Ema Kozin navdušila tudi najboljšega promoterja v Nemčiji

Mlada slovenska boksarka Ema Kozin vknjižila drugo profesionalno zmago.

Objavljeno
09. december 2016 15.50
Miha Šimnovec
Miha Šimnovec
Banjaluka - Obetavna slovenska boksarka Ema Kozin je sinoči dosegla še drugo profesionalno zmago, potem ko je na prireditvi Spartan Fight Night v BiH v dvoboju kategorije do 72 kilogramov po točkah s 40:37 ugnala domačo matadorko Sanjo Ostojić. Na ta način si je mlada borka iz Šmartnega ob Savi z manjšo zamudo podarila najlepše darilo za 18. rojstni dan, ki ga je praznovala 2. decembra.

»Ema je prikazala odlično predstavo, v obračunu z Ostojićevo, ki je v zadnjem hipu vskočila namesto Nemke Edite Lesnik, je imela od uvodne runde naprej pobudo in zasluženo zmagala,« je povedal trener Rudolf Pavlin, izjemno zadovoljen, kako je Kozinova prevladovala proti Ostojićevi.

Nad nadarjeno slovensko boksarko ni skrival navdušenja niti Alexander Petković, ki je spomladi prejel priznanje za najboljšega promoterja leta 2015 v Nemčiji. »Alexander mi je rekel, da hoče Emo videti tudi na svoji prireditvi, naslednjo naj bi imel že januarja ali februarja nekje v Nemčiji,« je razkril Pavlin. Ob tem je še posebej pohvalil prireditelje z Duškom Zorićem in Draženkom Ninićem na čelu. »Sprejeli so naju kot prvaka, kar sicer nekega dne zagotovo bova,« je še dejal 41-letni Slovenjgradčan.