Jutri v Kranju tudi spektakel zimzelenih odbojkarskih zvezd

V okviru sklepnega turnirja slovenskega pokala se bodo jutri (17) v Kranju med seboj pomerili tudi nekdanji reprezentanti.

Objavljeno
18. marec 2017 12.51
mdr*Odbojka na mivki
J. P.
J. P.

Kranj - Prireditelji sklepnega turnirja slovenskega pokala v odbojki, v tej sezoni ženski in moški del istočasno potekata v športni dvorani Planina v Kranju, so v želji po izvedbi čim bolj atraktivnega dogodka poskrbeli tudi za novost - preizkušnjo »All Stars 40+«, na kateri si bodo na nasprotnih straneh mreže stali nekdanji odlični igralci, vsi slovenski reprezentanti, nekatere med njimi bo v akciji mogoče videti po zares dolgem času. Spektakel »zimzelenih zvezd« bo na sporedu jutri ob 17. uri, torej pred moškim finalom, ki bo ob 20.30.

Vabilu so se odzvali in udeležbo potrdili Samo Miklavc (pomočnik prejšnjega selektorja slovenske izbrane vrste Andree Gianija), Gregor Jerončič, Jasmin Čuturič, Sebastijan Škorc, Gašper Ribič, Bruno Najdič, Tomi Šmuc, Dejan Fujs, Peter Možič, Damjan Marinko, Gregor Rozman, Rasto Oderlap, Gregor Kumer, Sašo Topovšek, Matjaž Šiftar, Zdravko Bračko in Andrej Terzer. Selektorja nastopajočih moštev bosta Gregor Hribar in Dragutin Baltič, ki sta svojčas že vodila tudi slovensko moško oziroma žensko reprezentanco.