Mayweather bi rad McGregorja z milijoni spravil v ring

Ameriški boksar Floyd Mayweather je Ircu Conorju McGregorju ponudil 15 milijonov dolarjev za dvoboj.

Objavljeno
11. januar 2017 21.51
Š. Ro.
Š. Ro.

Los Angeles - Potem ko se je ameriški boksar Floyd Mayweather sicer že upokojil z brezhibnim izkupičkom 49 zmag brez poraza, pa zdaj pravi, da je zvezdnik kletk MMA Irec Conor McGregor edini, ki ga lahko spravi v ring. Tako mu je za dvoboj ponudil 15 milijonov dolarjev.

Mayweather je dejal, da pogovori med menedžerji že potekajo, a zaenkrat napredka še ni. »Trudimo se v zvezi z McGregorjem. Vedo, kakšna je moja cifra, moja številka je 100 milijonov dolarjev,« je povedal Mayweather. »Pripravljeni smo mu dati 15 milijonov, odstotke si lahko razdelimo od televizijskih pravic. Ampak težko se je z nekom pogovarjati o 20 ali 30 milijonih zaslužka, če nikoli v borbi ni zaslužil osem ali devet milijonov,« je dejal Mayweather.

»Vso spoštovanje Floydu. Je dober poslovnež ... ampak glede prave borbe, borbe brez orožja, Floyd tega noče. Želi se boriti po boksarskih pravilih, hoče boksarski obračun, noče borbe. Zakličite mu, povejte mu, da prihajam, povejte mu, naj teče k televizijskim postajam. Hočem 100 milijonov za borbo po boksarskih pravilih, ker se boji pravega dvoboja,« pa je dejal McGregor.

McGregor je lani postal prvi borec, ki si hkrati lasti dva naslova UFC v dveh različnih težnostnih kategorijah. Že pred časom je dejal, da si želi zapustiti osemkotno kletko, v kateri se zdaj bori po pravilih UFC in se želi preizkusiti v boksu.