Miran Fabjan nokavtiral Čeha

Slovenski borec Miran Fabjan je na prireditvi ruskega združenja W5 v Bratislavi slavil prepričljivo zmago nad Ivom Zedničkom.

Objavljeno
30. november 2014 11.55
tlo/ffc
Miha Šimnovec, šport
Miha Šimnovec, šport

Bratislava – Slovenski borec Miran Fabjan je na včerajšnji prireditvi ruskega združenja W5 v Bratislavi slavil prepričljivo zmago, potem ko je v tretji rundi obračuna v kategoriji do 83 kilogramov po pravilih K1 s klasičnim nokavtom premagal Čeha Iva Zednička.

»Potem ko sem od prve sekunde naprej nadziral potek dvoboja, sem tekmeca v tretji rundi načel z desnim direktom in nato nokavtiral z levim krošejem. Bilo je kar grdo videti, zaradi česar sem imel sprva malce slab občutek,« je priznal 29-letni borec iz Branika pri Novi Gorici, ki je zmago posvetil svoji dragi noni za 80. rojstni dan.

Z izvrstno predstavo je navdušil gledalce in prireditelje, ki so mu že obljubili nove borbe v omenjeni organizaciji, kar ga zelo veseli. »No, najprej pa si bom privoščil krajši oddih, nakar se bom začel spet pripravljati za nove izzive,« je še povedal Fabjan, ki ga kličejo tudi slovenski »Rocky«.