Najprej odpovedal Chisora, nato Fury

Britanski boksar Tyson Fury ne bo šel v ring z Belorusom Aleksandrom Ustinovim, ker je resno zbolel njegov stric in trener.

Objavljeno
26. julij 2014 12.57
Posodobljeno
26. julij 2014 12.57
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

London - Britanski boksar Tyson Fury je odpovedal nocojšnji dvoboj proti Belorusu Aleksandru Ustinovu v težki kategoriji, so sporočili prireditelji boksarskega spektakla. Za umik se je odločil, ker je njegov stric in prvi trener Hughie resno zbolel in so ga morali nemudoma odpeljati v bolnišnico.

V njegovi ekipi so se odločili, da ne bodo tvegali, saj zaradi zadnjih dogodkov Fury ne bi mogel biti popolnoma osredotočen na dvoboj.

Fury bi se sicer moral pomeriti z rojakom Dereckom Chisoro, ki pa je nocojšnji dvoboj v Manchesteru odpovedal zaradi poškodbe. V zadnjem trenutku je vskočil 37-letni Belorus. »Zelo mi je žal za navijače. Po odpovedi Derecka Chisore so se močno trudili, da smo Tysonu zagotovili visoko rangiranega nasprotnika. Žalostni smo zaradi resnega zdravstvenega stanja njegovega strica, naše misli so z njim,« je povedal menedžer Frank Warren, ki je obljubil, da bodo kmalu sporočili nov datum dvoboja s Chisoro.