Napoved športnih dogodkov: nedelja, 10. junij

Napoved zanimivejših športnih dogodkov doma in po svetu za nedeljo, 10. junija 2012.

sob, 09.06.2012, 21:00

Nogomet

Na evropskem nogometnem prvenstvu bodo na sporedu prvi dvoboji v skupini C: v Gdansku se bodo aktualni prvaki Španci pomerili z Italijani (18.00), v Poznanu se bosta pomerili Irska in Hrvaška (20.45).

Južnoameriške kvalifikacije za SP 2014: Venezuela - Čile (00.35), Urugvaj - Peru (19.30), Ekvador - Kolumbija (23.00).

Gimnastika

V Gentu bodo na tekmi svetovnega pokala pokal serije challenger v športni gimnastiki na sporedu finali (14.00).

Formula 1

Dirkači formule 1 tokrat gostujejo v Montrealu na VN Kanade (20.00).

Tenis

V Parizu bo v primeru ugodnega vremena na sporedu finale med posamezniki. V primeru dežja, bo dvoboj med Novakom Đokovićem in Rafaelom Nadalom na OP Francije prestavljen na ponedeljek.

Kolesarstvo

Na dirki po Švici je na sporedu 2. etapa: Verbania - Verbier (218,3 km).

Kriterij Dauphine se bo medtem zaključil s 7. etapo: Morzine - Chatel (124 km).

Gorsko kolesarstvo

V Moskvi je na sporedu EP v olimpijskem krosu z dvema slovenskima predstavnicama: Blažo Klemenčič in Tanjo Žakelj (13.00).

Kajak/kanu

V Cardiff je an sporedu svetovni pokal v slalomu na divjih vodah.

Rokomet

V kvalifikacijah za SP v Španiji je slovensak reprezentanca že odigrala prvo tekmo s Portugalsko. Drugi pari: Litva - Poljska, Madžarska - Norveška, Švedska - Črna gora, Islandija - Nizozemska.

Veslanje

Bled gosti mladinsko EP in 57. mednarodna regato, na kateri se bosta predstavila tudi Iztok Čop in Luka Špik.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se