Napoved športnih dogodkov: ponedeljek, 27. april

Zanimivejši športni dogodki doma in na tujem za ponedeljek, 27. aprila 2015.

Objavljeno
26. april 2015 18.13
vidic žibrat
Delo.si
Delo.si

Namizni tenis

Še jutri bodo na svetovnem prvenstvu v kitajskem Suzhouju potekale kvalifikacije, skozi katere se skušajo na glavni turnir (kamor je že uvrščen Bojan Tokič), prebiti Manca Fajmut, Tamara Pavčnik, Jan Žibrat in Darko Jorgič, med dvojicami pa še legionarka Alex Galič.

Tenis

Skozi kvalifikacije si skuša pot na turnir ATP utreti najvišje rangirani slovenski »lopar« Blaž Kavčič. Moški se bodo sicer prihodnji teden merili še v Estorilu in Münchnu, dekleta pa v Marakešu in Pragi, kjer bo slovenske barve zastopala Polona Hercog. Blaž Rola pa se je iz Santosa preselil na challenger v bližnji Sao Paulo.

Nogomet

Jutrišnji edini dvoboj v najmočnejših ligah stare celine bodo spremljali gledalci v Valencii, kjer bo v 33. kolu španskega prvenstva domače četrtouvrščeno moštvo ob 20.45 gostilo Granado, ki drži predzadnje mesto na razpredelnici.

Košarka

Moštvi Washingtona in Houstona se lahko jutri že prebijeta v drugi krog izločilnih bojev lige NBA, saj sta po treh tekmah še neporaženi. Washington bo podvig lovil ob 0.30 pred domačimi navijači proti Torontu, Houston pa ob 3. uri na gostovanju pri Dallasu.

Hokej na ledu

Natanko ob polnoči bosta Ottawa in Montreal odigrala šesto tekmo prvega kroga končnice lige NHL. Domači Senatorji morajo zmagati (še tretjič zapored), če želijo izenačiti na 3:3 in izsiliti še odločilni sedmi obračun.