Napoved športnih dogodkov: torek, 15. april

Zanimivejši športni dogodki doma in na tujem v torek, 15. aprila 2014.

Objavljeno
14. april 2014 19.18
Odbojka
Delo.si
Delo.si

Odbojka

Morda bo jutrišnji (ob 17.30 v Murski Soboti) četrti finalni dvoboj moškega državnega prvenstva tudi zadnji v tej sezoni, saj branilci naslova, igralci ACH Volleyja, proti Panviti Pomgradu vodijo z 2:1 v zmagah in potrebujejo le še en uspeh za deseto zaporedno zvezdico.

Tenis

Močan turnir ATP v Monte Carlu poteka brez slovenskih predstavnikov, medtem ko se bo v prvem kolu Kuala Lumpurja (WTA) Tadeja Majerič pomerila z Uzbekistanko Akgul Amanmuradovo.

Med štirimi moškimi challengerji ta teden bo imel slovensko udeležbo tisti v Sao Paulu z nagradnim skladom 40.000 ameriških dolarjev, na katerem se bo prvi nosilec Blaž Rola v uvodnem dvoboju pomeril z nepostavljenim domačinom Josejem Pereiro.

Košarka

V zaključni fazi rednega dela košarkarske lige NBA se bosta ob 4. uri zjutraj v medsebojnem obračunu pomerila domači Memphis z Benom Udrihom in Phoenix z Goranom Dragićem, ki se na vse kriplje trudita za preboj v končnico, bolje pa kaže Grizlijem.

Nogomet

V zadnjem dvoboju 34. kola angleškega prvoligaškega tekmovanja se bosta jutri ob 20.45 pomerila petouvrščeni Arsenal in enajsti West Ham.