Napoved športnih dogodkov: torek, 22. marec

Zanimivejši športni dogodki doma in na tujem v torek, 22. marca 2016.

Objavljeno
21. marec 2016 23.11
Delo.si
Delo.si

Dvoranski nogomet

Slovensko reprezentanco na poti do letošnjega svetovnega prvenstva v dodatnih kvalifikacijah čaka najtežji možen zalogaj - šampionka stare celine Španija. Prvi dvoboj bo na sporedu jutri ob 20. uri v mariborski dvorani Tabor, nastopiti pa ne bo smel kaznovani Gašper Vrhovec.

Kolesarstvo

Že 96. izvedba tradicionalne kolesarske dirke Po Kataloniji, na kateri nastopajo tudi štirje Slovenci - Primož Roglič, Borut Božič, Jan Polanc in Matej Mohorič -, se bo jutri nadaljevala z drugo od sedmih etap na 178,7 kilometra dolgi progi med Metarójem in Olotom.

Tenis

Pred glavnim žrebom močnega turnirja ATP in WTA v Miamiju morajo nekateri udeleženci še skozi kvalifikacijsko sito, danes je bil iz slovenskega zastopstva na uvodni stopnički uspešen Grega Žemlja, medtem ko je morala Polona Hercog obračun prvega kola predati.

Hokej na ledu

Hokejisti moštva Los Angeles Kings, tudi hrušiški as Anže Kopitar, bodo jutri že ob 1. uri v ligi NHL gostovali pri Nashvillu in lovili peto zaporedno zmago, s katero bodo skušali zadržati odlično drugo mesto na razpredelnici zahodne konference. Predatorji so z osmimi točkami manj sedmi.