Napoved športnih dogodkov: torek, 3. november

Zanimivejši športni dogodki doma in na tujem v torek, 3. novembra 2015.

Objavljeno
02. november 2015 17.50
SOCCER-CHAMPIONS-AST-ATL
Delo.si
Delo.si

Nogomet

Liga prvakov se nadaljuje s tekmami četrtega kola v skupinah od A do D. Ponovno si bosta že ob 16. uri na nasprotnih straneh v medsebojnem obračunu skupine C stala Astana z Brankom Ilićem in Atletico Madrid z Janom Oblakom, drugi pari (vsi dvoboji ob 20.45) pa so - skupina A: Šahtar - Malmö, Real - PSG; skupina B: PSV - Wolfsburg, Manchester U. - CSKA M.; skupina C: Benfica - Galatasaray; skupina D: Borussia M. - Juventus, Sevilla - Manchester C.

Košarka

Košarkarji Krke se bodo jutri ob 19.30 v drugem kolu novonastalega pokala FIBA na gostovanju pomerili z moštvom Frankfurt Skyliners. Gre za dvoboj zasedb, ki sta v uvodnih dvobojih skupine G zmagali.

V ligi NBA pa bosta ponoči oziroma jutri zjutraj aktivna tudi dva slovenska košarkarja. Saša Vujačič bo ob 1.30 s Kratkohlačniki iz New Yorka gostil San Antonio, medtem ko bodo Beno Udrih in preostali Grizliji iz Memphisa ob 4.30 gostovali pri branilcu naslova Golden Statu.

Hokej na ledu

Po sanjskem nizu sedmih zaporednih zmag v ligi NHL želijo Kralji iz Los Angelesa, pri katerih pomembna vloga pripada tudi slovenskemu asu Anžetu Kopitarju, pravljico na ledu še nadaljevati. Nova priložnost se jim ponuja jutri ob 2.30, a bo zalogaj zahteven, saj bodo gostovali pri aktualnem prvaku Chicagu, ki pa je nazadnje vpisal dva poraza zapored.

Tenis

Pariz gosti generalko pred zaključnim turnirjem najboljše osmerice ATP. V francoski metropoli je zbranih kar 19 od prvih 20 igralcev sveta. Moški se merijo še v Baslu in Valencii, dekleta pa v Zhuhaiju. Slovenski pridih bosta imela ta teden challengerja v nemškem Eckentalu, na katerega je prijavljen Grega Žemlja, in ameriškem Charlottesvillu, kamor je takoj po Davisovem pokalu odpotoval Blaž Kavčič.