Napoved športnih dogodkov: torek, 4. februar 2014

Zanimivejši športni dogodki doma in na tujem za torek, 4. februarja 2014.

Objavljeno
03. februar 2014 17.34
lvu dvoranski nogomet
Delo.si
Delo.si

Dvoranski nogomet

Slovenaska reprezentanca se je, tudi s pomočjo Italijanov, uvrstila v četrtfinale evropskega prvenstva v Antwerpnu, kjer jo jutri ob 20.30 čaka dvoboj z branilci naslova Španci.

Odbojka

Odbojkarice Calcita Volleyballa so vpisale lep uspeh z uvrstitvijo v četrtfinale evropskega pokala challenge, kjer jih čaka favorizirani francoski Mulhouse. Prvi dvoboj bo jutri ob 20. uri v kamniški športni dvorani, gostje pa so v Slovenijo pripotovale z zgolj desetimi igralkami, a od tega kar šestimi tujkami.

Tenis

Med moškimi turnirji ATP bosta s slovensko udeležbo Vina del Mar, kjer bo nastopal Aljaž Bedene, in Zagreb z Blažem Kavčičem (tretji turnir te ravni bo gostil Montpellier), medtem ko bo Blaž Rola tekmoval na challengerju v Chennaiju.

Biatlon

Evropsko prvenstvo v Novem Mestu na Češkem se bo jutri končalo s članskima štafetnima preizkušnjama. Moški se bodo pomerili na 4 x 7,5 km, ženske pa na 4 x 6 km.

Košarka

V zadnjem dvoboju 19. kola regionalne lige ABA se bosta jutri ob 19. uri pomerila Cibona in Partizan. Gre za derbi peto- in tretjeuvrščene zasedbe na razpredelnici, ki ju med seboj loči zgolj točka.