Napoved športnih dogodkov: torek, 4. oktober

Zanimivejši športni dogodki doma in na tujem v torek, 4. oktobra 2016.

Objavljeno
03. oktober 2016 20.13
šipić rokomet
Delo.si
Delo.si

Rokomet

Slovenski prvaki, rokometaši Celja Pivovarne Laško, so v dosedanjem delu sezone regionalne lige SEHA vpisali tri zmage in dva poraza, jutri bodo imeli ob 18. uri priložnost doseženo oplemenititi na gostovanju pri finalistu minule sezone lige prvakov Veszpremu, ki ravno tako ni več brezmadežen, saj je sredi septembra premoč priznal Vardarju.

Hokej na ledu

Vodilna in še neporažena zasedba SIJ Acronija Jesenic bo skušala nedotakljivost ohraniti tudi po jutrišnjem dvoboju šestega kola regionalne lige AHL, neugodnem gostovanju (ob 19.30) pri moštvu Zeller Eisbären, ki ima doslej v žepu dve zmagi, v zadnjih treh obračunih pa je potegnilo kratko. Železarji blestijo tudi v razmerju doseženih in prejetih zadetkov - kar 28:8!

Tenis

Enako kot že prejšnji teden se bodo tudi prihodnje dni najboljši teniški igralke in igralci merili na azijskih tleh. Peking gosti turnirja ATP in WTA, medtem ko se bodo v Tokiu »udarili« zgolj moški. V posamični konkurenci slovenskih »loparjev« ni zraven, med dvojicami pa v Pekingu tekmujeta tudi Andreja Klepač in Katarina Srebotnik, ki sta uvodno oviro že preskočili. Na challengerju v ameriškem Stocktonu sodelujeta Blaž Rola in Grega Žemlja.