Napovednik športnih dogodkov: sreda, 25. februar

Zanimivejši športni dogodki doma in na tujem za sredo, 25. februarja 2015.

Objavljeno
24. februar 2015 18.42
afp-ATLETICO-BARCELONA
Delo.si
Delo.si

Smučarski skoki

Po današnjih treningih čakajo najboljše smučarske skakalce na nordijskem svetovnem prvenstvu v Falunu jutri ob 17. uri kvalifikacije za četrtkovo posamično preizkušnjo na veliki napravi.

Smučarski tek

Potem ko so se danes na 10-kilometrsko progo v prosti tehniki pognala dekleta, čaka jutri (ob 13.30) na nordijskem svetovnem prvenstvu v Falunu 15-kilometrski izziv še moške, brez slovenske udeležbe.

Nogomet

Krog prvih tekem osmine finala lige prvakov se bo zaključil jutri, ko bo ob 20.45 Arsenal gostil Monaco, Bayer pa se bo udaril z aktualnim podprvakom Atleticom Madridom, pri katerem si kruh služi tudi reprezentančni vratar Jan Oblak.

Košarka

Po osvojeni pokalni lovoriki čaka državne prvake, košarkarje Krke, v uvodni tekmi 19. kola lige Telemach ob 19. uri domač obračun s Šenčurjem GGD, ki je trenutno dve zmagi slabši.

Hokej na ledu

Hokejisti moštva Los Angeles Kings, branilci zmagovalne lovorike v ligi NHL, imajo priložnost za že osmo zaporedno zmago, ob 4.30 bodo namreč Anže Kopitar in soigralci gostili zasedbo Detroita.

Odbojka

V zaostali tekmi šestega kola modre skupine državnega prvenstva si bosta ob 19. uri v Kanalu na nasprotnih straneh mreže stala soseda na ligaški razpredelnici, četrtouvrščeni Salonit in tretja Panvita Pomgrad.

Tenis

Potem ko sta Aljaž Bedene v Acapulcu, kjer poteka tudi ženski turnir, in Andreja Klepač med dvojicami v Dohi že pospravila kovčke, slovenski tenis te dni na turnirju ATP v Buenos Airesu zastopa le še Blaž Rola. Moški turnir poteka še Dubaju.

Lokostrelstvo

Po današnjem slovenskem odprtju in uradnem treningu se jutri na 15. dvoranskem evropskem prvenstvu v Kopru, na katerem nastopa tudi 16-članska slovenska mladinska in članska zasedba, začenja zares.