ACH Volley se je s porazom v Tivoliju poslovil od pokala CEV

Odbojkarji ACH Volleyja so na povratni tekmi polfinala pokala CEV z 0:3 izgubili s poljsko ekipo Asseco Resovia Rzeszow.

Objavljeno
17. marec 2012 19.23
Posodobljeno
17. marec 2012 19.23
Š. Ro., Delo
Š. Ro., Delo

Ljubljana - Odbojkarji ACH Volleyja so na povratni tekmo polfinala pokala CEV v Tivoliju z 0:3 izgubili proti ekipi Asseco Resovia Rzeszow. Potem ko so Poljaki že doma slovenske prvake povsem nadigrali, so Ljubljančani z novim gladkim porazom že končali nastope v pokalu CEV. Če bi se želeli uvrstiti v finale bi bila sicer dovolj zmaga s 3:2 in uspeh v zlatem nizu.

Varovanci Igorja Kolakovića so v Tivoliju, kjer tokrat niso imeli velike pomoči navijačev, saj se v dvorani ni zbralo veliko gledalcev, prikazali boljšo igro kot na prvi tekmi, a ta ni zadostovala za boljši izid. Gostje so ves čas držali niti v svojih rokah, težave so imeli le na začetku tretjega niza, v katerem so še zaostajali z 9:14, nato pa dosegli sedem točk zapored. Že takrat je bilo jasno, da Ljubljančani, ki so spet preslabo sprejemali, nimajo več pravih možnosti za preobrat. Tako so se je Asseco Resovia na koncu veselila skupaj z veliko skupino svojih navijačev.

ACH Volley - Asseco Resovia Rzeszow 0:3 (-18, -19, -22)

* Dvorana Tivoli, gledalcev 2200, sodnika: Kulhanek (Avstrija), Boes (Nemčija).
* ACH Volley: Flajs 8, Komel 2, Kamnik 2, Klobučar, Vinčić 4, Kovačević 9, Čebilj 12, Ropret, Fabjan, Rašić 3, Vidič, Simac.
* Asseco Resovia Rzeszow: Dobrowolski, Lotman, Grzyb 8, Nowakowski, Tihaček, Ahrem 9, Bojić 11, Grozer 18, Gontariu, Mika, Ignaczak, Kosok.