Zavec vs. Berto po novem 24. septembra?

Na priznani boksarski spletni strani boxrec.com so spremenili datum dvoboja - s 3. na 24. september.

Objavljeno
27. julij 2011 19.25
Posodobljeno
27. julij 2011 20.02
Mi. Š., šport
Mi. Š., šport

Ljubljana - Presenečenj za Dejana Zavca, ki se v Magdeburgu pripravlja za obračun z Američanom Andrejem Bertom, (še) ni konec. Na priznani boksarski spletni strani boxrec.com so namreč spremenili datum dvoboja - s 3. na 24. september.

»Nikomur tu ni jasno, kaj naj bi to pomenilo. Niti menedžerju Ulfu Steinforthu, ki že preverja, kaj imajo Američani za bregom,« je sporočil Zavčev kondicijski trener Tomi Jagarinec in zaupal, da naj bi bilo po zadnjih podatkih prizorišče spektakla bodisi Las Vegas bodisi Mississippi.

Zavec na treningu s starim znancem Jackiewiczom

Medtem ko ameriški boksarski zvezdnik Andre Berto svojim navijačem pred obračunom z Dejanom Zavcem nekje v ZDA sporoča, da »najboljše od njega šele prihaja«, je 35-letnega Ptujčana ob prihodu v Magdeburg pričakala presenetljiva novica.

Namesto Jacksona Oseija Bonsuja, ki je bil predviden za enega od njegovih glavnih »sparing« partnerjev (belgijski Ganec si je v zadnjem hipu premislil), se bo našemu najboljšemu boksarju v prihodnjih dneh na treningu po robu postavljal Rafal Jackiewicz.

Poljak je - osvežimo spomin - Zavcu leta 2008 v Katowicah prizadejal edini (sporni) poraz, za katerega pa se mu je slovenski šampion že oddolžil septembra lani v Stožicah.