Želite videti prestižni Stanleyev pokal? V petek bo na Hrušici!

Slovenski NHL zvezdnik Anže Kopitar bo v petek v rodni Hrušici javnosti pokazal pokal prvakov lige NHL.

Objavljeno
04. julij 2012 17.12
Posodobljeno
04. julij 2012 18.00
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si
Jesenice - Najprestižnejša lovorika v hokejskem svetu, Stanleyjev pokal za zmagovalca lige NHL, bo v petek, 6. julija, po zaslugi Anžeta Kopitarja prišla tudi v Slovenijo. Javno bo na ogled dve uri, med 18. in 20. uro, v Kopitarjevem domačem kraju Hrušici.

Iz Kopitarjeve ekipe so danes sporočili nekaj podrobnosti dogajanja ob prihodu pokala v domovino najboljšega slovenskega hokejista. Vsak član zmagovalne ekipe lige NHL ima namreč pravico za en dan dobiti pokal v uporabo; medtem ko Kopitar že na nedavnem dobrodelnem turnirju v golfu na Bledu ni želel razkriti, kaj bo s pokalom počel v zaseben delu 24-urnega druženja, pa je zdaj znan del, kjer bo pokal na voljo tudi navijačem in ljubiteljem hokeja.

Kopitar bo svojim privržencem pokal pokazal na domači Hrušici, "na Placu", prireditev se bo začela ob 16. uri popoldne z zabavnim programom, vrhunec pa bo sledil ob 18. uri, ko bo na prizorišče s pokalom prišel tudi Anže Kopitar. Pokal bodo postavili pred glavni oder, tako da ga bodo od blizu lahko videli tudi vsi obiskovalci prireditve.